Beseda s Alexandrou Alvarovou

S radostí oznamujeme, že se nám podařilo dojednat dlouho plánovanou besedu s Alexandrou Alvarovou, autorkou bestsellerů Průmysl lži a Krmit démony a také protagonistkou podcastu Kanárci v síti.

Beseda proběhne ve čtvrtek 9. února od 17 hodin v hotelu Panorama v Plzni.
Kapacita sálu je omezená, prosím rezervujte si místo.


Alex vystřídala řadu profesí, od novinařiny, přes marketing až po politiku. Je ale především expertkou na propagandu – na prodávání idejí. Jejím cílem je osvětlit veřejnosti toto dobře skrývané umění, které často slouží i lidem, kteří si nezaslouží naši důvěru. Zabývá se zneužíváním manipulačních technik v reklamě i v publicistice. Je kanadskou a českou občankou a žije momentálně v americkém Bostonu. V anotaci k první ze svých knih kdysi napsala:

Proč píšu? Důvodem je bezmoc, že prohráváme hybridní válku…..Chtěla jsem pomoci lidem, kteří mají pocit, že se zblázní z té hromady polopravd, výmyslů a manipulací, jež se odevšad valí jako voda z karlínských kanálů při povodni.

Zde si můžete poslechnout prorocký, tři roky starý audio vzkaz, který nám Saša poslala k příležitosti 30. výročí 17. listopadu v roce 2019.